Despre noi

Echipa Izosun România realizează și comercializează solarii / sere de calitate superioară la prețuri competitive de peste 10 ani în România. Utilizarea materiei prime de calitate și o linie tehnologică  competitivă sunt atuurile care ne-au ajutat șă ne dezvoltăm și să vă oferim soluțiile de care aveți nevoie.

Culturile realizate de-a lungul timpului în solarele comercializate de noi au bucurat mii de români. Clienții noștri ne recomandă și ne contactează pentru mai multe comenzi.

Suntem bucuroși de producții record. Ulitlizăm solarii de la Izosun de mai bine de 4 sezoane. Romandăm kiturile datorită materialelor de calitate utilizate.

Marina

din Matca - Galați

Am comandat online kit-ul și am reușit să-l montăm fără probleme. am respectat instrucțiunile producătorului și acum ne bucurăm de un solar plin cu răsaduri de primăvară.

Viorel

din Bobicești - Olt

Mulțumim echipei Izosun pentru recomandările oferite și pentru cele 4 solarii comandate care arată foarte bine. Primele 2 sunt cumpărate acum 3 ani iar ultimile anul trecut. 

Marian

din Turda

Ai mai multe întrebări sau dorești să comanzi rapid un kit solar din oferta noastră? Sună acum și un specialist Izosun Solarii îți va oferi consultanță.