Politica de confidențialitate

Când folosiți serviciile noastre, ne încredințați informațiile dvs. Înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să le protejăm și să vă oferim putere de decizie în privința acestora.

Scopul acestei Politici de Confidențialitate este să vă explice ce informații colectăm, de ce le colectăm și cum puteți să le actualizați, gestionați, exportați și ștergeți.

Dorim să înțelegeți ce tipuri de informații colectam pe măsură ce folosiți serviciile noastre:

Pentru a șterge a modifica sau a restricționa anumite date vă rugăm să vă adresați în scris la adresa dpo@izosun.ro parte a brand-ului IZOSUN Romania.

Datele dvs. transmise prin intermediul formularului de contact sunt salvate pe servere care sunt fizic localizate în interiorul Uniunii Europene.

Aveți opțiunea de a transmite date și prin email (client gmail – izosunr@gmail.com) date care sunt securizate și utilizate conform politicilor google https://policies.google.com/privacy?hl=ro

În cazul unei breșe de securitate veți fi informat cu privire la acțiunile demarate de compania noastră pentru a rezolva problema.

Putem transfera datele dvs. în cazul în care se dorește de comun acord finalizarea ofertei și transformarea acesteia într-un contract de prestări servicii. În acest caz datele dvs. necesare se pot transfera către terța parte GOOGLE. Utilizăm serviciile Google pentru a înbunătăți managementul și relația noastră cu clienții.